De praktische wereld van Aroundkidz

Op de eerste dag van dit jaar is er een nieuwe webwinkel geboren. Aroundkidz, een online shop waarbij het om de baby, peuter en kleuter draait. Eigenaresse Juul Haringx liep met haar eigen zoontje tegen situaties aan die gemakkelijker konden. Nu verkoopt ze zelf praktische en innovatieve producten die de dagelijkse routine met je kind prettiger en fijner maken. Thuis, maar zeker ook onderweg.

Onderweg en opbergen
Nu in de vakantietijd wil ik jullie een aantal praktische tips die ik gevonden heb op de site van Aroundkidz niet onthouden. De autostoel organizer Kiddie Kangaroo, dit is een universele stoelbeschermer met verstelbare opbergzakjes aan de zijkanten. Handig om een flesje drinken, een knuffel of een boekje in te zetten. Het is gemaakt van waterdicht materiaal wat ook goed wasbaar is. Een praktisch product die ervoor zorgt dat papa en mama hun ogen op de weg kunnen houden en je kind zelfstandig leert zijn spullen te pakken en weg te stoppen.


Mama, ik moet plassen
Het is vast iedere ouder wel eens overkomen. Je kind moet naar de toilet, waar deze niet in de buurt is. Voortaan hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want bij Aroundkidz hebben ze voor € 3,00 per keer een kartonnen wergwerppotje. Verpakt per twee en zo klein dat het eenvoudig mee te nemen is. Daarbij is het ook nog eens biologisch afbreekbaar. Makkelijk en snel in elkaar te vouwen en kan een gewicht van 40 kg dragen. Dat reist toch een stuk rustiger en ontspannen.

Praktisch…
Verzorgen, slapen, eten en drinken, je vind het allemaal op deze webshop. Voor nog meer praktische producten ga je naar www.aroundkidz.nl.

© Geschreven door Melanie

Deel deze blogpost via onderstaande media. Daar doe je ons een groot plezier mee!    

Melanie

Ik ben Melanie (1976). Getrouwd en ik heb een zoon en een dochter. Met mijn eigen bedrijf M Style geef ik interieuradviezen, workshops en cursussen en heb een webshop. Ik ben altijd met interieurs bezig, van anderen maar ook thuis.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.