Vrolijk servies

Deel dit artikel

Ik ben gek op kleur en vrolijke printjes. De merken Oilily, Blond Amsterdam en PIP Studio zijn helemaal mijn smaak. Toen wij gingen trouwen kregen wij een heel uitgebreid servies van Oilily die nog steeds staat te pronken in mijn keuken. Maar merkvast ben ik niet want ik spaar naast Oilily ook graag Blond Amsterdam en PIP Studio servies. Nu kreeg ik een mail van Serviesshop.com met de vraag of wij een aantal merken wilde testen om daarover te bloggen.

Ik begon al te kwijlen bij het zien van de voorpagina. Wat een geweldige merken worden verkocht bij Serviesshop.com. Een merk waar ik mijn oog meteen op liet vallen is het merk Lief! Lifestyle. Ik wist niet dat zij ook servies verkochten. Wat ontzettend lief en schattig. Aangezien ik dol ben op een Espresso, belanden de Espresso kop en en schotel van Lief! Lifestyle al snel in mijn mandje. De kop en schotel zijn van porselein en dat vind ik erg mooi. Zeg nou zelf; de koffie smaakt toch veel beter in zo’n schattig kopje.

Ook PIP Studio verkoopt te schattige kopjes waarvan ik ook twee porseleinen Espresso kopjes en schotels bestelde. Tja, ik kan gewoon geen vast merk kiezen. Alles is zo lief, schattig en kleurrijk en daar val ik voor.

De voorraadpotten van Babette staan op mijn aanrecht, gevuld met lekkernijen voor de kinderen. De opbergblikken van Babette voor koffie en thee zijn ook erg handig en zo staat de koffie en thee meteen bij de hand. Voorraadpotten en blikken dus niet meer in de kast maar op een mooie zichtbare plek in de keuken. Fleurt je keuken meteen op.

Mijn servies heb ik ook meteen aangevuld met theemokken van Lief! Lifestyle en van Babette. Een feestje om thee en koffie te drinken. En van bezoek krijg ik ook erg leuke reacties. Ze willen vooral weten waar het vandaan komt.

De service van Serviesshop.com is heel goed. Ze versturen alles ingepakt en stootvrij zodat je al je servies heelhuids thuis gestuurd krijgt.

Ze verkopen niet alleen servies maar ook stapelgoed en accessoires. Het servies van At Home With Marieke is ook zeker de moeite waard om te bekijken.

Veel plezier met het uitzoeken van een leuk servies!

© Geschreven door Linda

Deel deze blogpost via onderstaande media. Daar doe je ons een groot plezier mee!   

One thought on “Vrolijk servies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>