Zwangeragenda 468x60

Caudalie Vinosource – even goed als een echt glas wijn?

Deel dit artikel

Iedereen heeft wel een probleempje met zijn/haar huid. De ene vindt ze te vettig, de andere te droog, je kan last hebben van zwarte puntjes, roodheid, een trekkerige huid enz. Zelf heb ik een gedehydrateerde en gevoelige huid die gelukkig niet schilfert maar wel zo droog is dat ze bij het minste heel trekkerig aanvoelt (en ik dus ook veel last heb van droogtelijntjes – help!!). Een goede dagcrème is dus een absolute must, maar ook heel moeilijk om te vinden. Zo heeft deze prinses al heel veel spreekwoordelijke kikker-crèmes gekust voordat ze de juiste(n) tegengekomen is.

Een van mijn favoriete skin-care merken is Caudalie. Gemaakt met natuurlijk ingrediënten (druif- en wijnrankextracten liggen aan de basis van dit merk), vrij van parabenen & andere industriële rotzooi, het is vrij gemakkelijk verkrijgbaar en het is vormt geen aanslag op mijn budget. Hun miscellair water werkt perfect als toner, de reinigingsmelk is heerlijk zacht en de beauty-elixir spray zit standaard in mijn tas, waar ik ook ga. Toen ik een aantal weken geleden dus het SOS Thirst-Quenching Serum en de Moisturizing Sorbet crème kreeg om te proberen, was ik direct nieuwsgierig en hoopte ik dat de producten niet zouden tegenvallen. Twee dagen later vertrokken we op vakantie, dus hop, de producten gingen direct de toilettas in om getest te worden in een iets extremere situatie … de 30°C van het diepe zuiden van Frankrijk.

Het SOS Thirst-Quenching Serum wordt voorgesteld als een super hydraterend serum dat hypoallergeen en olie-vrij is. Hoofdingrediënten zijn organisch druivenwater en hyaluronzuur, perfect dus voor de droge en gedehydrateerde huid. Doel is om de huid intens en langdurig te hydrateren en te voorzien van anti-oxidanten. Het serum dient aangebracht te worden na het reinigen van de huid en voor je dagcrème.

De Moisturizing Sorbet crème is de volgende stap na het serum, een dagcrème die een gedehydrateerde en gevoelige huid gaat hydrateren en kalmeren. Druivenwater, vinovelure (extract getrokken uit de gist van wijn) en de befaamde druivenpitten-polyphnols zijn de ster-ingrediënten die doelgericht te werk gaan.

En zijn de producten nu zo goed als ze beweren te zijn? Is het weer een succes van Caudalie of ben ik voor de eerste keer teleurgesteld in het merk? Na de producten een aantal weken elke dag gebruikt te hebben kan ik eerlijk zeggen dat het voor mij weer een succesverhaal is. Het serum is een zachte vloeistof om aan te brengen, die direct in de huid trekt en heerlijk ruikt. Mijn huid voelt veel zachter, soepeler en veel beter gehydrateerd aan. Daarna de crème, die ook snel intrekt en al even lekker ruikt. Mijn huid voelt de hele dag lang soepel en zacht aan, en waar ik in de loop van de namiddag een trekkerig gevoel krijg en een nieuwe lik dagcrème moet aanbrengen, kan ik nu vrolijk heel de dag door zonder problemen. Zelfs de roodheid op mijn wangen lijkt stilaan te verminderen. Voor mij een echte aanrader!!

Hebben jullie ooit al de producten van Caudalie geprobeerd? Wat zijn jullie favorieten?

www.caudalie.com
verkrijgbaar bij de drogist en de apotheek
Moisturizing Sorbet – € 21.60
SOS Thirst-Quenching Serum – € 27.85

© Geschreven door Leen

Add Comment RegisterGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>