Daily make-up routine

Deel dit artikel

Elke jonge vrouw houdt ervan om er verzorgd uit te zien. We zien er natuurlijk allemaal goed uit (natural beauty kan ook stralend zijn), echter in de vroege ochtend ogen we meestal wat minder fris en fruitig en dan doet wat make-up soms wonderen! Vroeg opstaan is al erg genoeg, en er moet ’s morgens zoveel meer gebeuren dan alleen omkleden en make-up aanbrengen; dus hier wat tips om je dagelijkse make-up in een rap tempo aan te brengen!

1. De meeste vrouwen beginnen ‘s morgens met een dagcrème gevolgd door concealer/foundation/poeder. Dit is niet meer nodig dankzij de BB cream. De ultieme dagcrème en foundation in één. Er zijn verschillende merken die hem al hebben uitgebracht zoals Garnier en L’Oréal, gewoon te koop bij de drogist. Ook zijn er duurdere varianten bij de Douglas of Ici Paris XL verkrijgbaar.

2. Een open blik met eyeliner/oogpotlood, net wat je het fijnste vind! Boven het oog, onder het oog op de waterlijn of een combinatie hiervan.. het is allemaal mogelijk!

3. Mascara voor een spetterende oogopslag. Alleen op de bovenwimpers vind ik soms al voldoende. Maar het kan natuurlijk ook boven en onder worden aangebracht.

4. Last but not least: wat kleur in het gezicht. Bronzer, blush of een combinatie van beide. Ik vind dit echt veel toevoegen aan een look. Je krijgt er een gezonde gloed van en het geeft een frisse blik. Je hebt matte poeders maar ook met een mooie glans of glitters. Vooral in de zomer oogt het erg fris!! In principe is je look nu al compleet.

5. Mocht je dit toch wat weinig vinden, of sla je de eyeliner liever over.. pak een lekkere zomerse of opvallende lippenstift en maak je mond een echte eyecatcher!

In een aantal stappen is je ‘everyday look’ al klaar. Er zijn natuurlijk ontzettend veel stappen die nog tussendoor gemaakt kunnen worden maar daar is nou eenmaal niet altijd tijd voor. En het is natuurlijk ook de bedoeling dat sommige extra accenten in je make-up uitzonderingen blijven voor bijvoorbeeld een etentje, feestje of gewoon een speciale dag! Ohja nog één ding, vergeet niet te lachen dan straal je sowieso al en zal het niemand opvallen als je iets meer/minder make-up draagt.

© Geschreven door Juliëtte

Over Juliette

Hoi, mijn naam is Juliette. Studerend en werkend, maar bovenal een jonge vrouw met passie voor beauty, fashion en lifestyle. Wat beauty voor mij zo leuk maakt is, dat het bijna iedere vrouw gelukkig kan maken. Ook houd ik erg van shoppen, muziek, films, stedentrips en op vakantie gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *