Drijfpakjes

Deel dit artikel

Al eerder schreven wij over Slipperwereld. Herinner je je nog de sneeuwballentang en de bandana’s?  Voor wie Slipperwereld nog niet kent: ze verkopen zomerse artikelen. Van teenslippers, drijfpakjes, waterschoentjes tot zonnehoedjes. En in de winter worden er veel winterse artikelen verkocht bij Winterwereld.

Zomerse artikelen die bij Slipperwereld op dit moment erg populair zijn; Luxe slippers van Donchoo, Mix ‘n Match slippers van Suavesoles (erg leuk!)

Momenteel worden de drijpakjes  van het Duitse merk Beverly Kids geïntroduceerd bij Slipperwereld. Mijn grote angst is dat mijn kind in een onbewaakt ogenblik een duik in het (natuur) water neemt zonder enig zwembandje. Zwembandjes zijn namelijk zo af bij mijn peuter. Inmiddels weet hij hoe het werkt. Daarom zijn de drijpakjes ideaal. Ze zijn heel fijn om je kindje te laten wennen aan het drijven in het water en ze bieden toch nog enige bescherming. De drijfpakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Bijkomend pluspunt is ook dat de zogeheten ‘floating suits’ UV-werend zijn. Ze bevatten acht kurkjes ter hoogte van buik en borst van het kindje. De kurkjes dragen bij aan het vinden van een balans in het water. Tijdens het zwemmen in het water zal het kindje het nodige drijfvermogen krijgen. Hierdoor krijgen kinderen niet het idee dat ze moeten vechten tegen het zinken. De pakjes zijn ook prima geschikt voor kinderen die net zijn begonnen met zwemles.

Het is wel noodzakelijk om je kindje te leren hoe ze de kurken gebruiken. Er vanuit gaan dat je kind het wel weet is niet goed. Help je kindje door de handjes vast te houden en hij moet zich veilig gaan voelen. Als hij zich veilig voelt kan hij zich concentreren op de coordinatie van armen en benen.

De drijfpakjes zijn een goed alternatief voor zwembandjes. Een boeibadpakje moet goed aansluiten, alleen dan functioneren de drijvers optimaal. De beschikbare maten zijn: 86 t/m 110 en ze kosten 34,95 euro.

Ps. Wat ik de mama’s niet wil onthouden is het strandlaken ITSA…  Een heerlijk zacht en luxe strandlaken en erg handig. Het strandlaken heeft namelijk vakken aan de zijkant die ervoor zorgen dat alles binnen handbereik is en niet onder het zand komt te zitten: zonnebrand, telefoon, boek en zonnebril. En door twee handige bandjes kun je hem makkelijk aan een ligbed bevestigen.

Winactie en korting
Slipperwereld stelt een boeibadpakje van Bervely Kids ter beschikking voor een zomerse winactie (bedenk de zon daar maar even bij!). Wil jij kans maken op een boeibakpakje? Geef dan antwoord op de volgende vraag: hoeveel verschillende boeibadpakjes verkoopt Slipperwereld? Geef je antwoord door via het winactieformulier en geef ook meteen aan welk pakje en welke maat je graag zou willen ontvangen.

Gedurende de looptijd van de winactie stelt Slipperwereld ook een kortingscode beschikbaar. Met de code “MAMA2012” (let op hoofdletters!) krijg je 15% korting op het gehele assortiment van Slipperwereld. Dat is mooi meegenomen!

Deze winactie loopt af op 20 juli 2012.

© Geschreven door Linda

Wil jij dat anderen deze blog ook lezen? Deel het met de rest van de wereld via onderstaande icons.
Klik en plaats!

Over Judith

k ben Judith, mama van Siem (07) en Femke (09), getrouwd met Lars. Ik ben Marketing/Communicatiemedewerker bij DOK6 Theater in Panningen. Daarnaast ben ik freelance tekstschrijver, redacteur en ik help mensen met hun taalvragen (TaalJuWeel). Ik doe aan yoga, dansen, wandelen en ik lees graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>