BabyBjörn Babysitter Balance

Deel dit artikel

Op de redactie kregen wij de BabyBjörn Babysitter Balance om te testen. Hij werd met open armen ontvangen en meteen in gebruik genomen. In deze tijd weet je niet meer wat nou het beste product voor je kind is. Zoveel keuze… teveel keus waarschijnlijk. Daarom deze review voor jullie en hopelijk kunnen wij jullie overtuigen van de gebruiksvriendelijkheid van de BabyBjörn Babysitter Balance.

De BabyBjörn blijft uitblinken op het vlak van gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. De BabyBjörn Babysitter wordt zelfs aangeraden door kinderartsen. Wij snappen dat en staan hier volledig achter. Door lichte bewegingen begint de Babysitter te schommelen. Op die manier stimuleert de wipstoel het evenwichtsgevoel en traint de motoriek van baby’s op een rustige manier.

Wij hebben ondervonden dat je door de flexibele wipstand zelf niet urenlang naast de wipstoel zit om je kind te wiegen. Deze wipstoel doet zijn naam eer aan. Door de bewegingen kan een baby zichzelf vermaken, relaxen of in slaap vallen als hij een moeilijke dag heeft. Ook ideaal als afleiding voor de krampjes. Baby’s kunnen meteen vanaf de geboorte in deze fijne wipstoel.

De BabyBjörn Babysitter is meteen klaar voor gebruik. Je hebt geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen nodig om te kunnen genieten van de Babysitter. De BabyBjörn Babystitter heeft drie gebruiksstanden: spelen, rusten en slapen. De wipstoel heeft een ergonomisch design met een voorgevormd zitvlak, verdeelt het gewicht van de baby evenwichtig over de wipstoel en garandeert de juiste steun voor de rug en het hoofdje. Het is geen wipstoel waar je baby meteen centimeters diep in wegzakt en daardoor een gekromde rug heeft. Het geeft meer dan voldoende ondersteuning waardoor het heel fijn ligt, zit en speelt. Onze baby werd er heel blij van! Doordat de wipstoel uit weinig onderdelen bestaat berg je hem heel makkelijk en plat op. Hij past tussen een wand en een kast. Ideaal voor gezinnen met een kleine leefomgeving.

BabyBjörn is beschikbaar in een nieuwe trendkleur: paars. Want babyproducten mogen ook mooi in je interieur staan. Je kijkt er immers een paar jaar tegenaan.

Win een BabyBjörn Babysitter Balance
Wij mogen van BabyBjörn deze wipstoel t.w.v. 134,95 euro weggeven in de nieuwste trendkleur paars met zwart. Vertel ons via het winactieformulier waarom jij deze wipstoel wilt winnen; voor je onrustige baby, omdat hij zo goed in je interieur past, omdat je fan bent van de producten van BabyBjörn, om de gebruiksvriendelijkheid of… Wij zijn benieuwd!

Deze winactie loopt af op 27 juni 2012.

© Geschreven door Linda

Wil jij dat anderen deze blog ook lezen? Deel het met de rest van de wereld via onderstaande icons.
Klik en plaats!

One thought on “BabyBjörn Babysitter Balance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>