Zwangeragenda 468x60

Kleding om mee te spelen

Deel dit artikel

Met dochter Sara die bedacht om speelgoed op haar kleding te plakken en zoon Max die onder de indruk was van een mekkerende geit en hard riep: BEEE TÚ is dit unieke concept geboren. Moeder Anita, grafisch ontwerpster, heeft de ideeën vertaald in vrolijke, kleurrijke en speelse kleding. De eerste collectie Play and Wear is opvallend, anders en heel herkenbaar.

Van slak tot raket
Van 3 maanden tot ongeveer 6 jaar is er voor ieder kind wel iets moois te vinden in de collectie. T-shirts, jurkjes, rokjes en leggings zitten er in het assortiment. Behalve de legging zijn ze allemaal voorzien van een speeltje. Dit speeltje zit met klittenband vast aan de 
T-shirts en jurkjes. De rokjes en een aantal T-shirts zijn voorzien van een zakje met venster waarachter de BeeeTú te bekijken is. Kinderen kunnen hun fantasie de vrij loop laten met het creëren én veranderen van een nieuwe look, doordat er meerdere stukjes klittenband op de kleding zit. Van slak tot raket, van vis tot auto en van vlinder tot onderzeeër, alles is mogelijk met dit Spaanse merk. De speeltjes zijn ook los te bestellen, dus laat je kind zijn of haar grenzen verleggen.

Rood
Alle kleding heeft de rode bies als afwerking aan hals en mouwen, wat onder andere dit merk een eigen gezicht geeft. Kleding waar jij en je kind blij van wordt!

Collectie
BeeeTú werkt hard aan nieuwe producten, zoals accessoires en speelgoed. Houd die site dus in de gaten: www.beeetu.com.

Om te winnen!
Gloednieuw en nog maar net online en wij mogen al drie setjes cadeau doen! Een set van 5 kaarten die zelf in te kleuren zijn, met daarbij een vel stickers. Uiteraard met alle afbeeldingen die ook als speeltjes verkrijgbaar zijn. Dit alles geleverd in een vrolijk gekleurde BeeeTú-shopper. Om kans te maken hoef je alleen maar aan te geven waarom we jouw kind hier heel blij mee kunnen maken. Vul je reactie in in het winactieformulier.

Deze winactie loopt af op 25 juni 2012.

© Geschreven door Melanie

Wil jij dat anderen deze blog ook lezen? Deel het met de rest van de wereld via onderstaande icons.
Klik en plaats!

Over Melanie

Ik ben Melanie (1976). Getrouwd en ik heb een zoon en een dochter. Met mijn eigen bedrijf M Style geef ik interieuradviezen, workshops en cursussen en heb een webshop. Ik ben altijd met interieurs bezig, van anderen maar ook thuis.

Add Comment RegisterGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>