Even tijd voor jezelf

Deel dit artikel

Waar je ook bent om een tijdschrift te lezen, het is een momentje voor jezelf. Even lekker je gedachten laten gaan en jezelf verdiepen in geschreven artikelen, modereportages, reisinformatie en veel meer. Waar je ook dat momentje voor jezelf pakt maakt niet uit, als je het maar doet. Want een rustmomentje is belangrijk voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Als je het zelf leuk vindt om een tijdschrift te lezen, is het ook een heel leuk cadeau om een tijdschriftenabonnement te geven aan een jarige in jouw omgeving. Dit kan via ‘’geef een blad’’.

Hoe werkt het precies?
Geefeenblad is een cadeaukaart die ingewisseld kan worden voor een abonnement naar keuze op de mooiste magazines van Nederland. Het is een persoonlijk cadeau waar iemand lang plezier van kan hebben! Wie Geefeenblad cadeau krijgt, kan zelf kiezen op welk tijdschrift hij of zij een abonnement wil. De keuze is ruim, je kan namelijk kiezen uit 40 tijdschriften. Het is een ideaal cadeau voor vrienden of familie, maar ook zeer geschikt voor werknemers of zakenrelaties. Het aantal nummers dat je van een tijdschrift ontvangt, verschilt per variant en is afhankelijk van de gekozen titel. Je kan namelijk kiezen uit vijftien of vijfentwintig euro. Het abonnement stopt automatisch aan het einde van het abonnementsperiode. Degene die het als cadeautje krijgt kan het op de website van Geefeenblad verzilveren en een tijdschrift kiezen.

Zelf uitkiezen
Wat is het toch leuk om blogger te zijn, want ik mocht van Geefeenblad een abonnement uitkiezen op een willekeurig tijdschrift t.w.v. vijftien euro. Toen Geefeenblad bij mij in de brievenbus lag, was ik zo blij als een kind die in een snoepwinkel stond. Want ik hou serieus van tijdschriften, per maand lees ik zeker wat weg of het nou om mode, interieur, lifestyle of mindstyle gaat; mijn interesses zijn breed.

Elke maand ontvang ik al de Elle en de Marie Claire dus ik vond het leuk om voor een interieurtijdschrift te kiezen. Daarom heb ik gekozen voor Elle Decoration. Het eerste nummer dat ik krijg moet nog komen, maar ik ontvang het met veel plezier.

Winactie
Wil je, net zoals ik, een Geefeenblad ontvangen, dan kan je meedoen met de winactie van deze blog. Drie lezers maken namelijk kans op een abonnement t.w.v. vijftien euro. Het enige wat je hoeft te doen, is antwoord geven op deze vraag: Hoe vaak krijg ik het tijdschrift Elle Decoration met een Geefeenblad t.w.v. vijftien euro? Vul je antwoord in op dit winactieformulier en wie weet ontvang jij binnenkort iets leuks op je deurmat!

Deze winactie loopt af op 20 juni 2012.

© Geschreven door Aniek

Wil jij dat anderen deze blog ook lezen? Deel het met de rest van de wereld via onderstaande icons.
Klik en plaats!

Over Linda

Blogger, mama van 3, nog net geen 30. Naast het bloggen bezig met het starten van een webshop. Ik slaap weinig en loop over van inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>