Nieuw en tweedehands

Deel dit artikel

Een echt Nederlands gevoel krijg ik bij de webshop van Floor & Daan. Door de naam, de kleuren van de website en het printje, kortom eigenlijk het hele concept. Floor & Daan is een webwinkel waar je terecht kunt voor nieuwe en tweedehands kleding voor kindjes. Het leuke hiervan is dat je niet alleen op de website kunt kopen maar ook kunt verkopen…

Het idee
Een baby’tje groeit hard en is zo uit kleding gegroeid. Daarom vind ik het idee van Floor & Daan echt leuk, zo kun je kleding kopen voor een leuke prijs en van kwaliteit omdat het A-merken zijn. Het leuke van tweedehands is dat je weet dat je er andere mama’s weer ontzettend blij mee maakt. Tenslotte heeft een baby’tje de kleertjes maar paar weken aan gehad, dus het is niet zo dat het jaren in de kast heeft gelegen.

Eigenaresse Jacqueline Benthem vindt het zelf erg leuk om voor haar twee zoontjes te shoppen en haar twee stoere jongens in leuke hippe kindermerkkleding te steken. Ze combineerde nieuw met tweedehands en zo is bij haar het idee ontstaan om zelf een webwinkel te beginnen.

Bij Floor & Daan vind je onder andere de merken Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, MC Gregor, Lief! en Imps & Elfs baby en kindermerkkleding. Als je een tweeling hebt, kun je ook slagen voor kledingcombinaties, zoals twee dezelfde stuks of soortgelijk maar dan net in een andere kleur.

Lief pakje
Om een idee te krijgen hoe het is als je iets besteld op de webshop van Floor & Daan, heeft Jacqueline mij een heel lief pakje opgestuurd. Het broekje en vestje is van Noppies. En het vestje kun je aan twee kanten dragen. Het is zacht en nog in een hele goede staat. Toen de postbode was geweest en ik het pakketje open mocht maken, was ik blij. Grappig eigenlijk want waarom was ik dan blij? Ik ben zelf niet zwanger, heb zelf geen kinderen. Maar vond het wel heel leuk om babykleertjes te krijgen. Inmiddels zijn er in onze vriendenkring drie koppels die een kindje verwachten en ook een goede vriend van mijn vriend uit Australië verwacht zijn eerste kindje. Dus deze zomer zijn er twee jongens, een meisje en een verrassing op komst. Wie o wie ga ik blij maken met dit mooie pakje? Vinden jullie het meer een jongens- of een meisjespakje? Wat ik wel weet, aan wie ik het ook ga geven het wordt met liefde gedragen!

Winactie
Wil je kans maken op een cadeaubon van Floor & Daan ter waarde van vijftien euro? Doe dan mee met deze winactie! Geef antwoord op deze vraag: Wie zijn Floor & Daan? Vul je antwoord in op dit winactieformulier! En wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Veel plezier met het shoppen in deze leuke webshop!

Deze winactie loopt af op 6 mei 2012.

© Geschreven door Aniek

Wil jij dat anderen deze blog ook lezen? Deel het met de rest van de wereld via onderstaande icons.
Klik en plaats!

Over Linda

Blogger, mama van 3, nog net geen 30. Naast het bloggen bezig met het starten van een webshop. Ik slaap weinig en loop over van inspiratie!

One thought on “Nieuw en tweedehands

  1. Pingback: Wekelijkse blog op L2BM « liveandlovebya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>