Review Luxury For Princesses Clip in Hair Extensions

Wie wil er nu geen mooi, vol, lang haar? Ik denk dat we daar stiekem allemaal wel van dromen. Ik in ieder geval wel en ik was dan ook erg enthousiast om de clip-in hair extensions van Luxury For Princesses te mogen testen.

De webshop verkoopt Remy Human hair extensions. Deze zijn dus van menselijk haar gemaakt. Dat betekent dat je de extensions kunt kleuren, krullen en stijlen zoals je eigen haar. Dat is natuurlijk erg fijn, omdat je de extensions zo echt kunt ‘afstemmen’ op je eigen haar en haarkleur. ‘Remy’ slaat op het feit dat de haarschubben allemaal dezelfde richting wijzen, hierdoor gaat het haar niet klitten en zien de extensions er glanzend uit en voelen zacht aan.

Een pakketje clip-in hair extensions bestaat uit tien stroken en de extensions zien er inderdaad mooi, glanzend uit.

Hier zie je de kleur Butterscotch Blonde

En dit is Medium Blonde

Je kunt in de webshop extensions kopen variërend in gewicht; 120 gram, 160 gram en 180 gram. Als je heel fijn haar hebt, dan is een set van 120 gram voldoende om volume en lengte te creëren. Heb je normaal tot dik haar dan wordt de 160 gram aangeraden en heb je dik haar, dan kun je kiezen voor 180 gram. Bij twijfel wordt aangeraden om een set van 160 gram te kiezen. Vanaf €70 heb je al een prachtige set extensions. Je eigen haar moet minimaal 15 cm zijn, anders kan het zijn dat de overloop tussen je haar en de extenions niet natuurlijk is.

120 gram:

160 gram:

Het zijn clip-in extensions.

De extensions zijn in tien kleuren verkrijgbaar; light ash blonde, bleach blonde, medium blonde, butterscotsch blonde, light  brown, chestnut brown, chocolate brown, darkest brown, black brown en jet black. Vind je het lastig om een kleur te kiezen, dan kun je een foto van je eigen haar naar Luxury For Princesses mailen en dan geven zij je advies. Mocht de kleur uiteindelijk toch niet overeen komen, dan kun je de extension, ongebruikt, terugsturen.

Ik heb de extensions al vaak met veel plezier gedragen; het voelt niet zwaar, je hebt er geen ‘last’ van en de blijven de hele dag op hun plaats!

Je kunt de extensions 6 tot 12 maanden gebruiken, daarbij is het belangrijk om ze goed te verzorgen. In de webshop vind je ook een aantal producten die hiervoor geschikt zijn.

In het filmpje kun je zien hoe ik de extensions bij mij in doe en op deze pagina wordt het nog een keer goed uitgelegd.

Op de site van Luxury For Princesses vind je alle informatie over de extensions!

Winnen
Jij kunt een set extensions van 160 gram Princess Deluxe Hair in jouw haarkleur en een Terme Trio Hair Cair Set winnen! Deze laatste bestaat uit een har & body powder, softening shampoo en hydrating conditioner. Het enige wat je daarvoor moet doen, is op het winactieformulier de volgende vraag beantwoorden: “Hoe lang zijn de extensions?”

Deze winactie loopt af op 17 oktober 2011. 

Ik heb de extensions ontvangen om te reviewen. Bij het schrijven van een review is de disclaimer van toepassing. 

© Geschreven door Amber

Linda Bosscher

Founder Love2BeMama, Social Influencer & blogger, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

1 reactie

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.