Chickalilly, vrolijke jurken en zo

Deel dit artikel

Hoewel wij het op L2BM meestal hebben over kleding voor de kinderen, zijn er ook leuke webshops voor de mama’s! Eva van Overbeek en Karin Zoetemeyer zijn de eigenaressen van de gloednieuwe webwinkel “Chickalilly, Vrolijke Jurken & zo!” Een mooi vormgegeven webshop voor hippe chicks die dol zijn op jurken!

Vrolijke Jurken & zo!
Chickalilly is een nieuw hip damesmerk voor vrouwen die plezier hebben in het leven en er graag stijlvol, vrouwelijk, en nét even anders uit willen zien. Naar een feestje, zakelijke vergadering, high tea met vriendinnen of een dagje naar het strand..…in een jurk van Chickalilly steel je zeker de show!

Assortiment
De jurken van Chickalilly zijn gemaakt van comfortabele stoffen (met name tricot), zijn kleurrijk, uniek door hun beperkte oplage en hebben een pasvorm waar iedere vrouw er super in uit ziet! Bovendien zijn ze vaak nét even anders door een leuk kantje, opvallend bandje, bijzonder stofje of een leuke applicatie. Op dit moment loopt er een leuke nazomeractie. Bestel je dit najaar een jurk, dan krijg je er gratis een bloemcorsage bij!

Een merk voor hippe chicks
Eva en Karin: “Wij zijn allebei dol op leuke damesjurkjes, maar vonden de keuze aan bijzondere betaalbare jurkjes vaak beperkt. Na het krijgen van onze kids merkten we dat een goede pasvorm zeer belangrijk is. Bepaalde vrouwelijke contouren willen we immers graag accentueren maar andere rondingen het liefst zo veel mogelijk camoufleren! Daarnaast hebben we met ons drukke leven een hekel aan strijken en besteden we onze tijd liever aan leuke dingen doen samen met de mensen die ons lief zijn. Het leven is zo mooi. Wij willen er graag mooi uit zien en gunnen dit vanzelfsprekend alle vrouwen! Zo zijn we op het idee gekomen om zelf jurken te ontwerpen en is “Chickalilly” ontstaan. Een merk voor “hippe chicks” die er graag “fleurig” uit zien!”

Winactie
Van Chickalilly mogen wij een exemplaar van de Lilly Joy overslagjurk weggeven aan onze lezers. Een stijlvolle jurk met driekwart mouw. De stof is zwart met vrolijke grijze ballen en de jurk heeft een leuk lichtgrijs randje langs de mouw. De Lilly Joy is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Wil je dit leuke jurkje winnen? Beantwoord dan de volgende vraag op ons winactieformulier: “Welke stof wordt het meest gebruikt bij Chickalilly?”

De actie loopt af op 3 oktober.

© Geschreven door Anouk

Over Linda

Blogger, mama van 3, nog net geen 30. Naast het bloggen bezig met het starten van een webshop. Ik slaap weinig en loop over van inspiratie!

One thought on “Chickalilly, vrolijke jurken en zo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *