Leuk voor Twins

Deel dit artikel

Ben jij één van de gelukkige mama’s met een tweeling? Dan is de webshop TOT-a-LOT een leuke aanwinst! Mooie en originele babybasics voor je twins. De outfits matchen met elkaar, maar zijn toch ook weer een beetje anders. Dit concept is in alle producten doorgevoerd op een originele manier: soms aanwezig en soms subtiel. Het aanbod is niet heel erg groot, maar als weer eens wat anders wilt, zeker de moeite van het bekijken waard.

Als je je bestelling thuis ontvangt, krijg je deze in een stoere en ook weer originele verpakking thuisbezorgd. Dit is zo’n webshop waarvan het totale plaatje klopt. Shop ze!

Overigens vind je op deze site onder ‘Twinstuff shop’ ook heel handige spulletjes voor het voeden, eten, slapen en reizen met je tweeling.

© Geschreven door Maaike

Over Linda

Blogger, mama van 3, nog net geen 30. Naast het bloggen bezig met het starten van een webshop. Ik slaap weinig en loop over van inspiratie!

One thought on “Leuk voor Twins

  1. Mandy

    Net wat ik nodig heb! Mijn broertje en zijn vrouw krijgen een tweeling dus dit komt als een geschenk! Super ik ga shoppen :)

    Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *