Zwangeragenda 468x60

Leuk voor Twins

Ben jij één van de gelukkige mama’s met een tweeling? Dan is de webshop TOT-a-LOT een leuke aanwinst! Mooie en originele babybasics voor je twins. De outfits matchen met elkaar, maar zijn toch ook weer een beetje anders. Dit concept is in alle producten doorgevoerd op een originele manier: soms aanwezig en soms subtiel. Het aanbod is niet heel erg groot, maar als weer eens wat anders wilt, zeker de moeite van het bekijken waard.

Als je je bestelling thuis ontvangt, krijg je deze in een stoere en ook weer originele verpakking thuisbezorgd. Dit is zo’n webshop waarvan het totale plaatje klopt. Shop ze!

Overigens vind je op deze site onder ‘Twinstuff shop’ ook heel handige spulletjes voor het voeden, eten, slapen en reizen met je tweeling.

© Geschreven door Maaike

Deel dit artikel

PinIt

Like ons op Facebook

Over Linda

Hoofdredacteur en blogger, eigenaar van DutchFamilyWorks en thuisblijfmama van een kleuter, peuter en een dreumes. Bloggen, Apple, Gadgets, Pinterest, New York, Curacao, Bonaire, hardlopen, Nespresso, reizen met mijn gezin. Slaapt weinig, loopt over van inspiratie, volgt haar hart en gaat een webshop starten.

felicitas 728x90
  • Mandy

    Net wat ik nodig heb! Mijn broertje en zijn vrouw krijgen een tweeling dus dit komt als een geschenk! Super ik ga shoppen :)