Zwangeragenda 468x60

Hoe maak je krullen met papillotten?

Love2BeMama heeft een nieuwe rubriek: “Beauty”. Onze beautyblogger Amber gaat videoblogs maken, producten reviewen en er staan super leuke winacties op de planning. Blijf Love2BeMama volgen en natuurlijk ‘onze’ Amber. Heb je een vraag over beauty of lichaamsverzorging en zou je die vraag (het antwoord) dan terug willen zien in een videoblog? Laat je reactie achter in deze post en wie weet gaat Amber hem uitwerken. 

In deze eerste videoblog laat ik zien hoe je heel snel en makkelijk een nonchalante, zomerse look met krullen kunt creëren met vier papillotten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meer papillotten te gebruiken voor fijnere krullen.

Ik kies voor papillotten, omdat het makkelijk en snel werkt. Ook zijn papillotten niet schadelijk voor je haar in tegenstelling tot bijvoorbeeld een krultang. Papillotten zijn bij iedere drogist verkrijgbaar en kosten maar een paar euro.

Wat heb je nodig:
- Vier papillotten
- Haarlak
- Minimaal halflang haar

Hoeveel tijd ben je kwijt:
Dat variëert. Hoe langer je de papillotten in je haar laat zitten, hoe langer de krullen uiteindelijk blijven zitten. In principe heb je na een kwartier al mooie grove krullen.

Het filmpjes is ook te bekijken in HD.

© Geschreven door Amber

Deel dit artikel

PinIt

Like ons op Facebook

Over Linda

Hoofdredacteur en blogger, eigenaar van DutchFamilyWorks en thuisblijfmama van een kleuter, peuter en een dreumes. Bloggen, Apple, Gadgets, Pinterest, New York, Curacao, Bonaire, hardlopen, Nespresso, reizen met mijn gezin. Slaapt weinig, loopt over van inspiratie, volgt haar hart en gaat een webshop starten.

felicitas 728x90
  • http://www.rs-naturalcosmetics.nl Rieneke Steeghs

    Mooie krullen heb je gemaakt! Leuke video!

  • http://onskinderwens.webs.com Onskinderwens

    Leuk filmpje staat je ook goed krullen! Ik ga het ook weer eens doen ^_^