Blikvangers

NickNack, voor kleurrijke blikvangers met vrolijke illustraties”. Deze unieke webwinkel verkoopt bijzondere cadeaublikjes. NickNack Blikvangers zijn niet alleen geschikt voor een geboorte of huwelijk, als cadeautje of bedankje, je kunt er ook van alles in bewaren. Bijvoorbeeld melktandjes of een haarlok van het eerste bezoek aan de kapper.

Hoe vaak heb je niet wat kleins dat je graag zou willen bewaren, maar je weet niet waarin? De blikjes van NickNack zijn dé oplossing om tastbare herinneringen in te op te bergen. Het zijn opvallende, kleurrijke, hippe en originele blikvangers. Ze zijn leuk om weg te geven als kraamcadeautje, uit te delen op school of kinderdagverblijf, of als bewaardoosje voor haarknipjes en kindersieraden. Maar ze zijn bijvoorbeeld ook te versturen als wenskaart, uitnodiging, of als…. vul zelf maar in!

De insteek van NickNack is om frisse, originele en bijzondere kadoblikjes aan te bieden.

Nicolien: “Ik ben begonnen met traktatieblikjes toen mijn oudste zoon afscheid nam van het kinderdagverblijf. Uit de behoefte om mijn kinderen altijd weer iets origineels te laten trakteren, liefst creatief en zelfgemaakt, is NickNack ontstaan. Snel daarna kwamen er al aanvragen voor geboorteblikjes en bedankjes voor feestjes.”

Toen de geboorte- en huwelijksblikjes een schot in de roos bleken te zijn, heeft Nicolien de collectie uitgebreid met bewaarblikjes voor de eerste tandjes en een eerste haarlokje. En nu de maand december weer voor de deur staat, heeft ze de mogelijkheid gecreëerd de gebruikelijke wensen per wensblikje te versturen. Dat is een super origineel kerstkaartje en daar zal jij zeker de blits mee maken. Maar je kunt ook je andere wensen versturen: stuur eens een bloemetje, een opkikkertje of een beetje geluk in een blikje naar die ene speciale persoon. Een bijzondere manier om jouw persoonlijke wens te versturen.

Op de website staat een aantal modellen, maar die dienen puur ter inspiratie en kunnen geheel naar wens worden aangepast. Het personaliseren van een blikje werkt heel eenvoudig. In de webwinkel kies je een kleur, lettertype en tekst en je kunt zelfs een foto toevoegen. Na ontvangst van jouw gegevens stuurt NickNack je een digitale schets en zie je meteen wat je hebt gemaakt. Nicolien: “Je kunt eindeloos variëren tot je de ideale combinatie hebt. En zit er echt niets van jouw smaak tussen, dan is het zelfs mogelijk een geheel eigen ontwerp op de blikvangers aan te brengen.”

Winactie
Jij kunt één set van 10 gepersonaliseerde blikjes winnen van NickNack. Laat Love2BeMama op een zo’n origineel, bijzondere, ontroerende, grappige etc. manier weten waarom jij in aanmerking wilt komen voor deze set. Doe dit via het winactieformulier. Wil je deze set niet voor jezelf winnen maar cadeau doen aan iemand? Vertel ons dan de reden, waarom je deze speciale blikvangers wilt aanbieden.

Deze winactie loopt af op zaterdag 25 september 2010.

© Geschreven door Linda

3 reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.