Knotsknetter; nieuwe retro voor kids

Deel dit artikel

Ben je op zoek naar kinderkleding met een retro-look dan moet je zeker gaan kijken bij Knotsknetter! In de webwinkel van Adri vind je haar zelfgemaakte collectie maar ook leuke merken zoals 4 Funky Flavours en Smafolk.

Eigen collectie
Adri heeft een handvaardigheidopleiding gevolgd en een zwak voor originele retrostoffen uit de jaren 60 en 70, met name kinderpatronen. Ze vindt die overal en nergens maar heeft er nu wel kijk op gekregen. Helaas is retro nu helemaal hip en wordt het allemaal duurder. Toen ze een hele verzameling stoffen had, begon ze met het naaien van jurkjes, rokjes en slabben. Hierbij gebruikt ze deze stoffen maar ook nieuwe stoffen en materialen zodat een vrolijke en draagbare mix ontstaat. Adri: ‘Mijn inspiratie haal ik uit de stoffen. Als ik een mooie stof zie, dan zie ik daar direct een jurkje, rokje of iets anders in.’ Om deze unieke kleding ook te verkopen is ze in 2006 begonnen met de webwinkel Knotsknetter. Ze maakt hele mooie strokenrokken, heel makkelijk te combineren en voor de meiden erg leuk om te dragen. En voor baby’s maakt ze schattige jurkjes.

Merken
Adri heeft een tijd gewerkt in een winkel voor tweedehands kinderkleding in Amsterdam. Hierdoor is ze goed op de hoogte geraakt van wat er zoal te koop is op het gebied van kinderkleding. De merken Duns en Smafolk heeft ze hier opgemerkt. Deze merken passen qua stijl goed bij Knotsknetter. Langzaam maar zeker zijn deze en andere merken toegevoegd aan het assortiment. Bij de jongens zie je bijvoorbeeld veel leuke longsleeves met retro-prints. Ik vroeg Adri hoe het kan dat haar eigen collectie zo goed en mooi combineert met de diverse merken. Adri: ‘Ik verkoop eigenlijk alleen wat ik zelf héél leuk vind en wat ik mijn eigen kinderen aan zou trekken als ze er nog in pasten (die zijn nu 19 en 10 dus dat lukt niet meer)! Wat dat betreft is Knotsknetter een heel mooie afspiegeling van mijn smaak én de verschillende facetten daarin. Ik kan namelijk heel verschillende stijlen waarderen. Hip retrospul, maar ook voor een prachtig gemaakt klassiek jurkje van 4 Funky Flavours ga ik helemaal! Ik blijf natuurlijk zoeken naar leuke nieuwe merken die nog niet oververtegenwoordigd zijn in Nederland en ik kan alvast verklappen dat er vanaf februari weer twee nieuwe sterren aan het firmament zullen verschijnen bij Knotsknetter. Dus….zet het vast in je agenda!’

Lifestyle
Er is niet alleen kleding te vinden maar ook lifestyle artikelen zoals tassen, inbakerzakjes, verzorgingsmatjes, dekentjes enz. Ook voor de moeders is er keus genoeg. Kijk maar eens bij de mooie portemonnees.

Winactie
Wil jij een longsleeve naar keuze, met een maximale waarde van 25 euro, winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag: welk diertje vind je op de homepage van Knotsknetter? Geef je antwoord door via het winactieformulier.

Deze actie loopt af op maandag 20 september 2010.

© Geschreven door Olga

3 thoughts on “Knotsknetter; nieuwe retro voor kids

  1. Marieke

    Ik heb laatst een jurkje voor mijn dochtertje bij Knotsknetter besteld en jeetje wat een service! Super snel in huis en het jurkje was van prachtige kwaliteit. Knotsknetter let op de details!

    Reageer
Add Comment RegisterGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>