Sexy zwanger

Je lichaam verandert als je zwanger wordt. Je wordt dikker, alles groeit en ‘normale’ kleding kun je niet meer aan. Je hormonen gaan opspelen. Maar ook na de bevalling en in de tijd van de borstvoeding kun je nog wel eens flink wat last hebben van je hormonen. Hormonsters om ze zo maar even te noemen. Verschrikkelijk! Het heeft bij mij zeker 9 maanden geduurd voor ik weer de oude was. Ook mijn zwangerschapskilo’s wilden er niet helemaal af. Weken heb ik nog rondgelopen in zwangerschapskleding. En wat dacht je van beha’s? Met geen mogelijkheid kreeg ik mijn oude maat weer aan…

Ontzwangeren
Hoe hard ik ook mijn best deed om weer de oude te worden, het wilde maar niet lukken. Ik wilde geen nieuwe garderobe aanschaffen want ik moest en zou mijn kleding weer passen. Maar helaas gaat het niet altijd zoals je wilt en op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee. Ik kocht wat nieuwe kleding en ging naar Hunkemoller voor een nieuwe collectie beha’s. Wat een verademing om de zwangerschapskleding in de kast te laten liggen. Want ook al zit het best lekker, op een gegeven moment ben je er klaar mee. Ook in mijn nieuwe ondergoed voelde ik mij een herboren vrouw. Ik voelde mij weer een beetje mijzelf! En toen… werd ik weer zwanger. Lang heb ik dus niet kunnen genieten van die nieuwe garderobe. Maar het zij zo, ik krijg er wat geweldigs voor terug. En ik vind het absoluut niet vreselijk om zwanger te zijn. De bevalling, daar zie ik meer tegenop.

Verlepte lingerie
De zwangerschapskleding en voedingsbeha’s kwamen dus al snel weer uit de kast. Dit keer paste ik al veel sneller mijn eigen kleding niet meer. Alles knelde en deed zeer. Dan ga ik mijzelf niet kwellen en daarom hees ik mijzelf weer in die makkelijke kleding. Natuurlijk had ik nu wel weer een mooi excuus om mijn kledingkast wat uit te breiden. Want tegenwoordig is er gelukkig ook heel leuke zwangerschapskleding te koop.

De beha’s van mijn eerste zwangerschap hadden hun goede tijd ook wel gehad. Resultaat na 9 maanden zwangerschap + 9 maanden ontzwangeren = uitgezakte en verwassen beha’s. Jammergenoeg wordt er weinig leuke zwangerschapslingerie verkocht. Bij Hunkemoller hebben ze voedingsbeha’s al uit het assortiment gehaald en ook de Hema heeft niet veel meer keus dan zwart en wit. En daarnaast zitten de beha’s van de Hema ook niet fantastisch. Er zat weinig op dan de tijd maar even uit te zitten en te hopen dat ik mijn nieuwe setjes na de zwangerschap wel weer pas.

Happy woman
Ik belandde op het punt dat ik ervoer niet meer zo happy te zijn met mijn lichaam. Eindelijk was ik net ontzwangerd en nu moest ik dit weer meemaken. Al die veranderingen! Voor een vrouw die gewend is aan mooie lingerie, is het des te pijnlijk dat het reguliere aanbod van zwangerschaps- en voedingsbeha’s tegenvalt. Een reden voor sommige vrouwen om even van de roze wolk af te vallen… Een mooi lingeriesetje is dan de oplossing en veel mannen zullen dit beamen. Hoeveel vrouwen hun man wel niet horen zeggen: “Schat, heb je niks anders om aan te trekken?” Dat bevordert ook niet echt je gemoedstoestand van dat moment.

Ik was daarom ook blij verrast toen ik een Twitterbericht van Marcella kreeg. Marcella verkoopt lingerie voor zwangere en voedende vrouwen. Of ik misschien een setje wilde uitproberen en daarover wat wilde schrijven op Love2BeMama? Dat liet ik mij geen twee keer zeggen! Wat een superaanbod en het kwam op precies het goede moment. Een zwangere vrouw wil zich ook best wel eens vrouwelijk voelen!

Mooie lingerie
Marcella runt de webwinkel ‘Lingerie voor twee’ en is ruim 5 jaar geleden gestart uit noodzaak. In die tijd was mooie zwangerschapslingerie nog nergens in Nederland te vinden. Uit frustratie is ze gaan speuren op internet. Marcella was ontzettend blij toen ze uiteindelijk Amoralia in Groot-Brittannië had gevonden. Ze vond dat ze deze vondst niet voor zich mocht houden en dus werd ‘Lingerie voor twee’ opgestart. Sindsdien is de collectie in rap tempo uitgebreid. Wereldwijd groeide het besef dat goedzittende, mooie zwangerschaps- en voedingslingerie belangrijk is voor de eigentijdse vrouw. Kijk, iemand die het snapt!

Marcella stelt hoge eisen aan de collectie en werkt daarom alleen met leveranciers die het belang van een goede pasvorm op de eerste plaats zetten. Daarna zoekt ze uit de collectie de mooiste modellen zodat ze iedere vrouw (van cup 70B tot 95L!) een mooie, goedzittende beha en natuurlijk een bijpassend broekje kan bieden.

Geweldige service
De uitgezochte lingerie, die ik mocht testen voor Love2BeMama, is van een super kwaliteit. Vooraf heb ik advies gekregen van Marcella wat betreft de keuze van lingerie. Ze heeft helaas geen pasmogelijkheid en daarom is het raadzaam om de maatwijzer te raadplegen. Kom je er dan nog niet uit? Dan wil Marcella je graag helpen. Op haar nieuwe website komt binnenkort een uitgebreide maatwijzer online zodat je stap voor stap de juiste beha-maat kunt bepalen. Deze website hoopt ze binnen enkele weken te lanceren. En als de beha dan toch niet past dan is het geen probleem om hem te ruilen. Aan het opsturen van een nieuwe model of maat zijn zelfs geen extra verzendkosten verbonden. Wat een service!

Wat ik een enorm voordeel vind van deze beha (zie foto) is dat hij meer verstelstanden heeft dan een normale (zwangerschaps)beha. Je kunt hem op 6 standen zetten (in plaats van de normale 4 standen) dus eigenlijk past hij altijd. Er zit een doorgroeicup in de beha zodat je hem in de voedingstijd ook kunt dragen. En de cup kun je heel makkelijk loshalen zodat je niet aan het klooien bent tijdens het voeden (lukt zelfs met 1 hand). Met een klikje zit hij al los (en weer vast). Ik ben ontzettend tevreden over de service en de prachtige lingerie.

Steek je zwangere lichaam in het nieuw
Ga jezelf nu niet de stad in slepen voor een eindeloze zoektocht naar lingerie. Kruip met een kopje thee of koffie achter de computer en surf naar www.lingerievoortwee.nl. Ga jezelf niet kwellen met de standaard huidkleurige beha’s en de zwart/wit modellen maar verwen jezelf met een setje van ‘Lingerie voor twee’. Je kunt het ook nog dragen na je zwangerschap dus je zult er veel plezier van hebben.

Winactie Cadeaubon
Je krijgt via deze winactie de mogelijkheid om de lingerie zelf te testen. Marcelle biedt een waardebon aan t.w.v. 50 euro, vrij te besteden in de shop.

Love2BeMama wil natuurlijk wel weten waarom jij graag een cadeaubon wil winnen en welk setje je dan het liefste wil aanschaffen. Neus lekker rond in de webwinkel, laat eventueel alvast wat in je winkelmandje vallen, en vertel Love2BeMama via het winactieformulier welk setje jij graag zou willen dragen en waarom. De winnaar wint een cadeaubon t.w.v. 50 euro.

Deze winactie loopt af op donderdag 9 september 2010.


© Geschreven door Linda

4 reacties
  1. Op dit moment kan ik dat echt wel gebruiken; Ik ben bijna 4 maand nu, en mijn gewone kleding past niet meer. Er is trouwens zo weinig op de markt, leuke webwinkel trouwens. Het ‘cake voedingstopje’ lijkt me wel leuk.

  2. Wat leuk! Dit is wat ik ook mistte tijdens de zwangerschap. Heb de saaie hema beha’s gedragen. Ik hou het in mijn achterhoofd voor een evt volgende zwangerschap!

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.