De leukste babydoos

Deel dit artikel

Wij vrouwen houden van gratis, acties en aanbiedingen. De uitverkoop is een van onze favoriete tijden van het jaar. Heerlijk ongegeneerd shoppen. Dingen die je normaal niet zou kopen omdat ze te duur zijn, koop je nu wel in de opruiming. Daarnaast zijn wij ook heel gevoelig voor gratis dingen, luieraanbiedingen (3 halen, 2 betalen), proefverpakkingen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Annika schreef er gisteren een blog over op Love2BeMama. Een blog met de leukste websites met de leukste koopjes en gratis spulletjes. Daar kunnen wij vrouwen wel uren rondneuzen.

Nog een voorbeeld: zo zijn er ook babydozen in overvloed. Gratis! Toen ik voor de eerste keer zwanger was bestelde ik elke babydoos die er maar was. Het nadeel van veel dozen is dat je hem pas op kunt halen na je bevalling. Dat schoot er bij mij dus bij in. En de meesten dozen worden niet thuis gestuurd. Niets voor mij dus want ik ben dan heel makkelijk en wil het graag aan de deur bezorgd krijgen. In de meeste babydozen zit echt ontzettend veel reclame en spul waar je eigenlijk niets aan hebt. Proefverpakkingen Bambix waarvan de uiterste houdbaarheidsdatum al is verstreken wanneer je kindje eraan toe is om het te eten. Niet handig en niet over nagedacht. De leuke artikelen die in de babydozen zitten zijn vaak voorzien van veel reclame. Denk aan een knuffel met daarop in koeienletters de naam van de babywinkel. Niet leuk om te hebben! Ik was dus al snel uitgekeken op de babydozen…

En toen raakte ik zwanger van nummer 2. Een tweede zwangerschap gaat sowieso sneller en omdat je al weet hoe het gaat en al een kleintje rond hebt lopen vergeet je wel eens wat dingen. Zo hebben wij nu nog niet eens serieus naar geboortekaartjes gekeken terwijl wij dat bij de eerste zwangerschap allang klaar hadden. Namen? Daar zijn wij ook nog niet helemaal uit (voor een jongetje overigens wel). Een babykamer? Man, we moeten eerst alle troep naar zolder verhuizen… Veel uitstellen dus. Zwangerschap- en babydozen vind ik bij de tweede ook niet meer interessant omdat ik weet wat voor troep erin zit. Dus ik was blij verrast toen ik op Twitter geattendeerd werd op een geweldig initiatief: de Beeb-box. Een unieke box met cadeautjes voor moeder en kind.

Weg met de standaard babydozen die vol zitten met ‘dit-is-goed-voor-je-kind’-producten. Deze Beeb-box bevat echt leuke cadeautjes en zit niet vol met goedbedoelde adviezen, maar met leuke, ongedwongen cadeautjes waar je ook echt iets aan hebt. Wat je echt gaat gebruiken. En niet alleen cadeautjes voor je baby, maar ook cadeautjes voor mama.

Toen ik hoorde over deze box moest ik hem natuurlijk bestellen. Wat een superleuk initiatief. Deze box wilde ik wel in huis hebben. En… hij wordt thuisbezorgd. Ideaal dus! Het initiatief van de box komt van SimsalaKIM. Waarschijnlijk stoorden meer (aanstaande) mama’s zich aan de bomvolle reclameboxen en werd het tijd voor een nieuw soort box. En Kimberley van SimsalaKIM dacht het idee uit, schreef webwinkels aan en zo ontstond de UNIEKE Beeb-box.

In elke box zitten een aantal leuke en unieke cadeautjes, aangeboden door de bijna 50 deelnemende webshops. Geen doos met alleen maar losse flyers en cadeaubonnen dus. Zo’n box belandt toch bij het oud papier of blijft in een hoek staan. Deze cadeautjes zijn al een heel feest om te bekijken, laat staan uit te pakken, vast te houden en te gebruiken. Denk hierbij aan slabbetjes, sokjes, boekjes, knuffeltjes, haarspeldjes, tandenblikjes en veel meer. Voor mama leuke sieraden en pakketjes. Elke box heeft een andere inhoud. 50 webwinkels hebben de krachten gebundeld en daardoor is deze geweldige box ontstaan.

De box werd snel geleverd en het was een feestje om de box uit te pakken. Zo leuk met al die cadeautjes. En bij het bestellen kun je zelfs je voorkeur aangeven: ‘jongen’, ‘meisje’, ‘weet ik niet’. Heel handig dus, want ook al weet je het geslacht van je beeb (nog) niet, dan kun je toch al deze leuke box bestellen. Ik was zo enthousiast over de box dat ik hem meteen liet versturen naar twee vriendinnen. Een vriendin die zwanger was op dat moment en een vriendin die twee kindjes zou gaan adopteren. Het leuke is dat Kimberley ze namens jou kan versturen. Voor een klein bedrag stopt ze een handgeschreven kaart in de box. Zo geef jij alleen de gegevens door en de box wordt bezorgd.

Deze Beeb-box is niet alleen voor (aanstaande) mama’s heel leuk maar ook interessant voor webwinkels. Heb jij een leuke shop en wil jij nieuwe mama’s ook kennis laten maken met jouw producten? Dat kan! Je stuurt een mailtje naar SimsalaKIM of kijkt op de website en je vraagt naar de voorwaarden. Wie weet pronk jij straks ook in zo’n leuke Beeb-box.

De Beeb-box is te bestellen voor een prikkie. Je betaalt slechts een bijdrage aan verpakkings-, verzend- en administratiekosten. Vanaf 5,95 euro heb je al een Beeb-box Small. Daarnaast is hij ook in het formaat Large te bestellen. Neem vooral een kijkje op de website en geniet van de superleuke cadeautjes als je een Beeb-box bestelt.

3 thoughts on “De leukste babydoos

 1. Naomi

  Wat leuk!!
  Ik ga meteen kijken!! Eerst voor mijn vriendin en als ik weet
  wat er bij mij in de buik zit, ook voor mij!!!

  Liefs

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *