Slipperwereld

Buiten het zomerseizoen op vakantie gaan naar een warm land en dan zomerkleding kopen? Dat is moeilijk. Zo heb ik dat zelf ervaren met een vakantie naar Curaçao in de winter. Welke webwinkel verkoopt er in de winter een zomercollectie? Elsbeth Langendonk liep tegen hetzelfde probleem aan. Buiten het zomerseizoen ging zij op vakantie en ze kon nergens leuke slippers kopen. Daarom begon ze in 2008 haar webwinkel Slipperwereld.

Elsbeth: “Ik dacht: dit moet anno 2008 wel anders kunnen en daarop ben ik zelf een webwinkel begonnen in slippers.” Je kunt nu ieder moment van de dag, zowel in de winter als in de zomer, slippers bestellen bij Slipperwereld. Elsbeth begon met het verkopen van slechts een paar soorten slippers, maar kwam al snel met originele waterschoentjes voor de zwemlessen. Elsbeth: “Naast slippers ben ik ook waterschoenen gaan verkopen en langzaamaan ben ik steeds meer gaan uitbreiden. Vandaag de dag verkoop ik naast diverse slippers en waterschoenen bijvoorbeeld ook zwemluiers, babyslofjes en accessoires zoals tassen, riemen, belstrings en portemonnees.” Als je een idee in je hoofd hebt moet je het dus gewoon doen! Van een klein idee kun je een groot succes maken. Elsbeth is sinds kort ook moeder. Ze heeft het er maar druk mee, maar als je geniet van wat je doet, is werken een hobby.

Alles wat Elsbeth verkoopt is ook goed te betalen. Dus ga je binnenkort op vakantie naar een zonnig land? Maar nu de zomer in Nederland er ook weer aankomt is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Je weet Slipperwereld nu te vinden. Maar ook als je straks in hartje winter besluit de zon op te zoeken: Slipperwereld helpt jou aan een luchtig paar schoenen. En allemaal te bestellen vanuit je luie stoel.

Slipperwereld heeft voor de lezeressen van L2BM een ontzettend leuke winactie én een speciale korting.

Win een paar waterschoenen!
Verkoopt Slipperwereld ook badmutsen?

Surf naar de site van Slipperwereld en zoek het antwoord op de vraag. Ga vervolgens naar het winactieformulier, kies de juiste actie en vul je antwoord in. Je maakt kans op een paar waterschoenen (zie onderstaande afbeelding). Je mag kiezen voor een roze paar of een blauw paar en je kunt kiezen tussen de maten 18/19 t/m maat 26/27. Deze actie loopt af op woensdag 13 mei.


Zomerse korting
Slipperwereld verstrekt een couponcode waarmee de lezers van L2BM een week lang GEEN verzendkosten hoeven te betalen bij een bestelling bij Slipperwereld. In te wisselen bij een minimale bestelling van 10 euro. Gebruik de code L2BMVERZKSTN De couponcode loopt af op woensdag 13 mei.

www.slipperwereld.nl

© Webshop gespot door Linda

6 reacties
  1. De polkadot slippers zijn besteld, die moet ik natuuuuurlijk hebben :love:
    en ondanks dat ik niet voor meer dan 10 euro besteld heb kreeg ik toch nog de verzendkosten retour, super service!

    En nu wil ik heel snel mooi weer 😉

  2. @margot bedankt voor je bestelling. Ik was inderdaad in de war en heb je alsnog de korting gegeven. Dat is nog eens een leuke vergissing 🙂 😆 . Helaas voor de volgende ….. ik ga nu de regel wel hanteren: bestellingen boven de 10 euro krijgen de korting!

    En vergeet niet mee te doen met de winactie!

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.